Techniek & Inrichting

Wij regelen alles

TESTSADASD

Meubilair

Maak jouw event compleet met het meubilair van Maximum Evenementen. Wij bieden een ruim aanbod van een redelijk simpele statafel tot een design staan tafel uitgevoerd met ledverlichting.

Geluid

Klein of groot event? Een presentatie, festival, beurs of congres? Onze geluidstechnici weten wat er nodig is om de zuiverheid van voice of de beleving van het muzikale aanbod  te laten stralen. Een onlosmakelijk onderdeel van het succes van een event.

Licht

Licht is het creëren van beleving en emotie. Het ultieme lichtplan in het voortraject en de uitvoering hiervan is een zeer belangrijke factor voor het uiteindelijke succes van jouw event. Niet alleen maar op het podium of de dansvloer. Een grote lichtshow of een sprookjes verlichting in de tuin? Alles is mogelijk.

Beeld

Het is de wereld van zien en gezien worden. Alle benodigde materialen zijn aanwezig zoals projectoren, schermen en zelfs bemande camera’s. Dit alles om jouw boodschap zo mooi mogelijk in beeld te krijgen voor een presentatie, seminar of beurs. Niet alleen in de realisatie, maar ook in de productie ontzorgen wij graag onze relaties.

Zowel publieke- als zakelijke evenementen